Partners

Partner | Flow Traders

Flow 2016 Goed

Over Flow Traders
Flow Traders, named “ETF Market Marker Europe" by the Annual Global ETF Awards for the last six consecutive years is an international leading trading house. Our office in Singapore was also recognized as ‘ETF Market Maker Asia Pacific 2012’ winning this award for the second consecutive year. Founded in 2004 and headquartered in Amsterdam with offices in New York and Singapore, Flow Trader trades equities as well as derivatives, currencies and bonds on exchanges around the world.

Flow Traders is a privately held financial firm that keeps pace with global markets. Our business expands each day by adding new products across an ever-broadening range of markets around the globe. Flow Traders stays ahead of the competition by focusing on technology and niche competencies in markets where every second counts. This requires access to the best information and the ability to respond instantly. To achieve this, Flow develops its own software in-house. Our team of software developers works in partnership with experienced traders to identify and execute tomorrow's strategies, making Flow a daily pioneer in professional trading.   

Team effort
In order to maximize our performance and facilitate our international growth, Flow Traders heavily invest in our employees. The backbone of our success is the collection of creative doers, thinkers, and above all, believers who form our company. We at Flow believe in the team effort and value our people.


Partner | Rembrandt Fusies & Overnames

RembrandtFO

Over Rembrandt F&O
Rembrandt Fusies en Overnames is een van de grootste organisaties in Nederland op het gebied van fusies en overnames. Rembrandt is een onderdeel van de Rabobank Groep. Onze kernactiviteit is advisering en begeleiding bij koop en verkoop van ondernemingen met een waarde tot € 75 miljoen.

Voor onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zoeken wij nieuwe collega's. Bij ons word je als stagiair/trainee direct en actief, betrokken bij verschillende opdrachten. Daarnaast neem je vanaf de eerste werkdag deel aan ons uitgebreide opleidingsprogramma dat o.a. bestaat uit trainingen op het gebied van: waardering, juridisch, fiscaal, financiële analyse. Ook krijg je bij ons een mentor/coach die je helpt bij het realiseren van jouw ontwikkelingswensen.

Werken/stage bij Rembrandt F&O
Wij zoeken voor ons traineeship talenten die recent zijn afgestudeerd in Economie of Bedrijfskunde, dan wel maximaal twee jaar relevante werkervaring hebben. Daarnaast heeft Rembrandt elk jaar een aantal ‘meeloop’ / afstudeerstageplaatsen beschikbaar.

Meer informatie vind je op de website van Rembrandt F&O of neem contact op met onze recruiter Wendy van Demen via 020-5745114.


Partner | Think ETF'S 

ThinkETFs small wit

Over Think
Think ETF's is een dochter van BinckBank en de eerste Nederlandse aanbieder van Exchange Traded Funds (ETF’s). Het bedrijf werd in 2008 opgericht en lanceerde haar eerste ETF’s in 2009. Think ETF’s is een snel groeiend en dynamisch bedrijf en beheerd meer dan 1 miljard euro verdeeld over 12 fondsen.

Wij geloven in de eenvoud, de lage kosten, het rendement en de transparantie van ETF’s en hebben als doel met deze producten definitief door te breken en daarmee de grootste passieve beleggingsinstelling van Nederland te worden. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste en bevlogen professionals die in een informele sfeer verantwoordelijk zijn voor het resultaat, van idee tot uitvoering. Sinds haar oprichting in 2008 heeft Think ETF’s al vele prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder twee VEB awards, twee Gouden Stieren en ook tot tweemaal toe de prestigieuze DFT Financieel product van het jaar award.

Onze overtuiging
Wij geloven niet in traditionele beleggingsfondsen en wij geloven al helemaal niet in de hoge kosten die deze hanteren. Onze filosofie is dan ook heel anders. Wij hebben onszelf ten doel gesteld om kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en eenvoudig te begrijpen financiële producten tegen lage kosten te maken en deze aan de Nederlandse particuliere belegger aan te bieden.

Beleggers zien meer en meer in dat spreiding en het in de hand houden van kosten essentieel is bij beleggen. Hierdoor verwachten wij dat de trend in Europa zich net zo zal ontwikkelen als in de Verenigde Staten en dat ETF’s een dominante rol gaan spelen als beleggingsinstrument.


Partner | Kingfisher Capital

KF logo Retina

Zou iedere serieuze belegger eigenlijk niet de beleggingsgeheimen van de beste belegger ter wereld moeten kennen? Dat wilde ik in ieder geval wel toen ik meer    dan tien jaar geleden voor het eerst hoorde over de beleggingsstrategie van Warren Buffett…

Ik heb Buffett’s tijdloze strategie zelf vele jaren onderzocht en hierover tal van columns geschreven, die op de website van Het Financieele Dagblad (FD) en in tal van beleggingsmagazines gepubliceerd zijn. De meest aansprekende columns zijn gebundeld in het 160 pagina's tellende boek ‘Leer beleggen als Warren Buffett’ welke vervolgens zelf in no-time is uitgegroeid tot een bestseller bij zowel Managementboek.nl als Bol.com (zie hier de complete inhoudsopgave)!

Dit complete boek kunt u nu tijdelijk, geheel kosteloos (!) in uw bezit krijgen (winkelprijs EUR 15,75). Vult u hiervoor simpelweg hier even uw naam en e-mailadres in - u blijft dan up-to-date en krijgt het boek direct toegestuurd!  Met vriendelijke groet, drs. Hendrik Oude Nijhuis


Sponsor | Universiteit Twente

UT Logo uitgestrekt 2016

High tech, human touch. Dat is de Universiteit Twente. 3.300 wetenschappers en professionals zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs voor meer dan 9.000 studenten. De ondernemende universiteit stimuleert studentondernemerschap, organiseert tal van activiteiten voor het voortgezet onderwijs en is partner in Kennispark Twente.